Mentoring Byte

Program

Promijeni perspektivu.

Promijeni život.

 

O nama

Change Institute je organizacija koju je pokrenula šačica entuzijastica iz IT sektora, sa željom da motiviraju IT profesionalce da volonterskim mentoriranjem pomognu onima koje IT svijet zanima, doprinoseći tako promjeni kolektivnog razmišljanja, vraćanju dobroga društvu i izgradnji jačeg i solidarnijeg društva. 

Change Institute su pokrenule Nataša Kapov, Andrea  Knez Karačić, Marina Grljušić i Lora Pleško. Sve je krenulo brainstorming akcijom usred Gorskog Kotara na brdašcu okruženom zelenom prirodom i pjevom ptica. Iz toga se izrodila kako Change Institute organizacija, tako i njen prvi program - Mentoring Byte. Očekujemo uspješno druženje i nadamo se velikom odazivu! 

 

Vizija

Misija

Vizija Change Institutea je poticati pozitivnu promjenu i unaprjeđenje cijelog društva kroz podršku i solidarnost u dijeljenju znanja.

Misija Change Institutea je organizirati niz projekata koji potpomažu osobni i profesionalni napredak, učenje, mentoriranje, networking, razmjenu znanja i iskustava kako bi naša zajednica/društvo u cjelini ostvarilo prosperitet i promjenu na bolje.

 

Potaknimo zajednicu za bolje društvo

Smatram da mi je ovaj mentoring bio odskočna daska jer mislim da se možda ne bih usudila napraviti neke stvari da nije bilo mentorice i njenih motivirajućih riječi, a i znanja i savjeta koje mi je s osmijehom prenijela. Ono što bih htjela da je drukčije je da sastanci budu češći jer sam samo jedva čekala novi susret” 

- Karla Čurin, mentorirana